Site-navigatie

Week van de jeugdzorg

De meerwaarde van de jeugdzorg staat centraal in de Week van de Jeugdzorg, die dit jaar van 17 tot en met 24 november plaatsvindt. De organisatoren willen de jeugdzorg presenteren als een professionele en effectieve sector in plaats van een die gedomineerd wordt door wachtlijsten, onnodige bureaucratie, geldgebrek en incidenten.

Cabaretière Sara Kroos (26 jaar) is dit jaar ambassadeur. De Week van de JeugdZorg is een gezamenlijk initiatief van de 12 provincies, 3 stadsregio’s, de bureaus jeugdzorg, jeugdzorginstellingen en –aanbieders. Het is de tweede keer dat de week wordt gehouden. In alle provincies vinden activiteiten plaats: van theatervoorstellingen tot open dagen in jeugdinstellingen. Nadere informatie is te vinden op www.weekvandejeugdzorg.nl.

Nederlands Jeugd instituut