Site-navigatie

Gezocht: Bevlogen bestuurders in de jeugdzorg

Onderzoeksjournalist AnneMarie Bloemhoff werkt aan het boek Bevlogen bestuurders in de jeugdzorg, een uitgave van Communicatie Company. In het boek komen directeuren en bestuurders van jeugdzorgorganisaties aan het woord, die hun medewerkers structureel ruimte geven voor ethische reflectie en moreel beraad. Het boek is een vervolg op Bezield besturen; Directeuren en bestuurders in de zorg over de winst van ethische reflectie en moreel beraad (2008).

Voor het nieuwe boek is de auteur op zoek naar directeuren van jeugdzorgorganisaties die bereid zijn te vertellen hoe het hen is gelukt om ruimte te maken voor reflectie, en waarom zij dat belangrijk vinden.

Directeuren van jeugdzorgorganisaties die graag mee willen werken aan het boek worden uitgenodigd om te reageren: telefoon 020 – 626 65 29
of per mail a.bloemhoff@communicatie-company.com

Nederlands Jeugd instituut