Site-navigatie

Oproep: wie werkt met kinderen van gedetineerden?

RTL 4 gaat volgend voorjaar een reportage-serie uitzenden over pubers met een ouder in detentie. Er komen 10 (wekelijkse) afleveringen van 43 minuten. Daarin wordt onder meer gezocht naar manieren om het leven van de jongere weer op de rails te krijgen. Behalve de kinderen en de ouders komen ook hulpverleners aan het woord. Het programma zoekt nog contact met hulpverleners die te maken hebben met kinderen waarvan een ouder gedetineerd is. Zij kunnen zich wenden tot Judith van Vliet: judith@mind-on-media.nl.

RTL 4 gaat volgend voorjaar een reportage-serie uitzenden over pubers met een ouder in detentie. Er komen 10 (wekelijkse) afleveringen van 43 minuten. Daarin wordt onder meer gezocht naar manieren om het leven van de jongere weer op de rails te krijgen. Behalve de kinderen en de ouders komen ook hulpverleners aan het woord. Het programma zoekt nog contact met hulpverleners die te maken hebben met kinderen waarvan een ouder gedetineerd is. Zij kunnen zich wenden tot Judith van Vliet: judith@mind-on-media.nl.

Nederlands Jeugd instituut